Ε΄ ΕΛΜΕ-Θ: Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης (30/7/2013)

Ε΄ ΕΛΜΕ-Θ
Επιτροπή αγώνα καθηγητών Θεσσαλονίκης

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης (30/7/2013)
Για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων

Στη συνέλευση που έγινε με μαζική συμμετοχή συναδέλφων την Τρίτη 30 / 7, στις 11.00 π.μ. στο συγκρότημα των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ομόφωνα αποφασίστηκαν τα εξής:

Συλλογική απάντηση με μαζική συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε οποιαδήποτε κοινοποίηση από το υπουργείο στους συναδέλφους, είτε ατομικά είτε συνολικά, ότι τους θέτει σε καθεστώς διαθεσιμότητας-απόλυσης. Κανείς μόνος του στην κρίση, κανείς δεν περισσεύει, κανείς να μην απολυθεί!

Το κείμενο με το χαρακτήρα συμβολαίου τιμής: «δε θα επιτρέψουμε τη διάλυση του δημόσιου σχολείου, δε δεχόμαστε τις απολύσεις, θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ανατροπή των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων για όσο χρόνο απαιτηθεί», το οποίο έχει αποφασιστεί από τις ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης να αναρτηθεί στο διαδίκτυο για ηλεκτρονικές υπογραφές. Το συμβόλαιο τιμής απευθύνεται και σε άλλες ΕΛΜΕ.

Την Πέμπτη 1 / 8, στις 7.30 μ.μ., στο συγκρότημα των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ του Ευκλείδη θα γίνει συνάντηση όλων των συναδέλφων για ενημέρωση από τις επαφές με τους δικηγόρους.

Την Τρίτη 6 / 8, στις 7.30 μ.μ., στο συγκρότημα των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Σταυρούπολης να γίνει συνάντηση των συλλόγων γονέων των σχολείων για να συνυπογραφεί κοινή ανακοίνωση ενάντια στην επίθεση που δέχεται η δημόσια παιδεία και η τεχνική εκπαίδευση, καθώς και στήριξης του αγώνα μας. Οι συνάδελφοί του κάθε σχολείου θα έρθουν σε επαφή με τους συλλόγους γονέων για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Στους συλλόγους διδασκόντων να παρθούν συλλογικές αποφάσεις καταδίκης των μέτρων.

Την Τρίτη 20/8 αποφασίζουμε να συμμετέχουμε σε κοινή συνάντηση όλων των εκπαιδευτικών της Θεσσαλονίκης για να συζητήσουμε το συνολικό αγωνιστικό προγραμματισμό του κλάδου. Η ώρα και ο τόπος να συναποφασιστεί και με τις άλλες ΕΛΜΕ.

Η ΕΛΜΕ θα συμβάλλει για την επιτυχία της κοινής συνάντησης όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων που προγραμματίστηκε να γίνει την Τετάρτη 21/8, στις 7.30 μ.μ., στην ΕΡΤ 3. Με τη συμμετοχή της στον αγωνιστικό συντονισμό των πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων που βρίσκονται στο στόχαστρο των απολύσεων (ΕΡΤ 3, ΟΤΑ, σχολικούς φύλακες, υγεία και άλλων σωματείων) θα συμβάλλει το επόμενο διάστημα στην προετοιμασία νέων ανυποχώρητων αγώνων που θα ξεκινήσουν από το Σεπτέμβρη, καθώς και στην αγωνιστική αξιοποίηση της ημέρας που ξεκινάει η ΔΕΘ για την ανατροπή της επίθεσης.

Την Τρίτη 6/8, στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση όλων των εκπαιδευτικών στο συγκρότημα των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ Σταυρούπολης, όπου με διαδικασίες συνέλευσης θα οργανώσουμε τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων μας.

Η Γενική Συνέλευση (30/7/2013)

Advertisements
Categories: Αποφάσεις - Ψηφίσματα, Η δράση μας στις ΕΛΜΕ-Θ | Ετικέτες: ,,,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: