ΟΛΜΕ-ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης: Στάσεις εργασίας στη Θεσ/νίκη για τον αποκλεισμό των ΕΠΑΛ και Δ/νσεων Εκπ/σης

ΟΛΜΕ 

            Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν οι ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης κηρύσσουμε:

  • Για τη Δευτέρα, 10/3: τρίωρες στάσεις εργασίας για τα σχολεία της Διεύθυνσης Δυτ. Θεσσαλονίκης (από τις 11 π.μ. – 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. – 8 μ.μ.)
  • Για την Τρίτη, 11/3: τρίωρες στάσεις εργασίας για τα σχολεία της Διεύθυνσης Ανατ. Θεσσαλονίκης (από τις 11 π.μ. – 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. –  8 μ.μ.) 

(ακολουθεί το σχετικό έγγραφο των ΕΛΜΕ)

 

ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Αποκλεισμός των ΕΠΑΛ και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης

( Τρίωρες διευκολυντικές στάσεις εργασίας από ΕΛΜΕ –ΟΛΜΕ )

Σε κοινή συνάντηση των Δ.Σ. των ΕΛΜΕ και των καθηγητών που είναι σε διαθεσιμότητα, καθώς και από Γ. Σ. και Δ. Σ. των ΕΛΜΕ αποφασίστηκε, στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος δράσης του κλάδου, να προχωρήσουμε σε αποκλεισμούς των ΕΠΑΛ και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Προωθούμε τις διεκδικήσεις του κλάδου και απαιτούμε να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός, υπερασπίζουμε τη λειτουργία του δημόσιου σχολείου και τις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών και απαιτούμε να μη χαθεί ούτε μια ώρα μάθημα από τα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ. Με την απομάκρυνση 90 καθηγητών που είναι σε διαθεσιμότητα αυτές τις ημέρες από τα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ της Θεσσαλονίκης θα χάνονται σε εβδομαδιαία βάση περίπου 1.800 ώρες διδασκαλίας.

Οργανώνουμε διήμερες κινητοποιήσεις που θα γίνουν τη Δευτέρα με την κάλυψη των ΕΛΜΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης και της ΟΛΜΕ και την Τρίτη με την κάλυψη των ΕΛΜΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης και της ΟΛΜΕ:

Δευτέρα 10/3, στις 7.30 π.μ. αποκλεισμό των ΕΠΑΛ που ανήκουν στη δύναμη της Διεύθυνσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, ενημέρωση μαθητών και γονιών σε κάθε ΕΠΑΛ, διοργάνωση κοινής πορείας κάθε ΕΠΑΛ στη Διεύθυνση, συνάντηση  στις 11.00 π.μ. στη Διεύθυνση  και αποκλεισμό της. Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ για τη συμμετοχή των συναδέλφων προκηρύσσουν για τη Δευτέρα 10/3  τρίωρες διευκολυντικές στάσεις για τα σχολεία της Διεύθυνσης Δυτικής Θεσσαλονίκης από τις 8.00 π.μ. – 11.00 π.μ. και από τις 2.00 μ.μ. – 5.00 μ.μ. και το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ προκηρύσσει από τις 11.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και από τις 5.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ.

Τρίτη 11/3, στις 7.30 π.μ. αποκλεισμό των ΕΠΑΛ που ανήκουν στη δύναμη της Διεύθυνσης Ανατολικής  Θεσσαλονίκης, ενημέρωση μαθητών και γονιών σε κάθε ΕΠΑΛ, διοργάνωση κοινής πορείας κάθε ΕΠΑΛ στη Διεύθυνση, συνάντηση στις 11.00 π.μ. στη Διεύθυνση  και αποκλεισμό της. Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ για τη συμμετοχή των συναδέλφων προκηρύσσουν για την Τρίτη 11/3  τρίωρες διευκολυντικές στάσεις για τα σχολεία της Διεύθυνσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης από τις 8.00 π.μ. – 11.00 π.μ. και από τις 2.00 μ.μ. – 5.00 μ.μ. και το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ προκηρύσσει από τις 11.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και από τις 5.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ.

Κανείς δε περισσεύει και δε θα απολυθεί

Μόνιμη και σταθερή δουλεία για όλους

 

Όλοι στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία Σάββατο 10/3,

στις 11.00 π.μ., πλατεία Αγίας Σοφίας

Όλοι στους αποκλεισμούς ΕΠΑΛ και Διευθύνσεων Εκπαίδευσης

 

                                                                                           Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ 

Advertisements
Categories: Αποφάσεις - Ψηφίσματα | Ετικέτες: ,,,,,,,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: