Ε’ ΕΛΜΕ: Ο θεσμός των συνδικαλιστικών αντιπροσώπων

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ για την καλύτερη λειτουργία της ΕΛΜΕ έθεσε άμεση προτεραιότητα τον ορισμό σε κάθε σχολείο συνδικαλιστικών αντιπροσώπων – συνδέσμων. Η διαδικασία της τοποθέτησης να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Είναι σημαντικό ο θεσμός των συνδικαλιστικών αντιπροσώπων κατά σχολείο να πάρει πιο ουσιαστικό περιεχόμενο. Έτσι, αυτοί να οριστούν μετά από συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων και να αποτελέσουν το μόνιμο δίκτυο αμφίδρομης επικοινωνίας της ΕΛΜΕ με τα σχολεία. Δηλαδή, και θα ενημερώνονται για όλα τα θέματα της ΕΛΜΕ και θα μπορούν να συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., μεταφέροντας προτάσεις και αποφάσεις των σχολείων τους. Με τον ορισμό τους, θα ενημερώσουμε τα σχολεία πότε θα γίνει κοινή συνάντηση του Δ.Σ. με τους αντιπροσώπους για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία της ΕΛΜΕ.

Τις επόμενες μέρες τα σχολεία σε συνεδρίαση του συλλόγου να ορίσουν αντιπρόσωπο – σύνδεσμο με την ΕΛΜΕ και να ενημερώσουν το Δ. Σ. στο e-mail της ΕΛΜΕ : e.elme.thess@gmail.com με τα στοιχεία του αντιπροσώπου του σχολείου τους : ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και το e-mail του.

Advertisements
Categories: Ανακοινώσεις, Η δράση μας στις ΕΛΜΕ-Θ | Ετικέτες: ,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: